Werkwijze

Hoe gaat het ontwerpen van een trouwkaart nou in zijn werk? Het hele proces op weg naar jullie kaart gebeurd in 5 simpele stappen.

1. INSPIRATIEGESPREK

Tijdens een inspiratiegesprek gaan we samen op zoek naar jullie perfecte kaart. Ik ben altijd erg benieuwd of jullie zelf al bepaalde ideeën of wensen hebben. Mochten jullie nog geen idee hebben, is dat ook geen probleem. Aan de hand van een aantal vragen lopen we alle mogelijkheden rustig langs. Zo’n gesprek duurt ongeveer 30 – 60 minuten. Jullie zijn van harte welkom bij mij op kantoor. De koffie of thee (of wat anders natuurlijk) staat voor jullie klaar!
Maak een afspraak.

2. DIGITAAL ONTWERP + OFFERTE
Na het inspiratiegesprek ga ik voor jullie aan de slag. Ongeveer 2-3 weken hierna ontvangen jullie een offerte op maat en de eerste versie van de trouwkaart in jullie mailbox. Neem de tijd om het digitale ontwerp en de offerte rustig te bekijken. De offerte is opgebouwd uit verschillende elementen, zodat je precies kunt zien wat elk onderdeel kost. 
Zijn er aanpassingen voor de kaart? Dan ga ik deze voor jullie verwerken. Wanneer jullie tevreden zijn, gaan we een proefdruk bestellen.

3. PROEFDRUK
Tijd om de kaart in het echt te ervaren. Jullie ontvangen een proefdruk van de kaart, zodat je kan zien en voelen hoe de kaart daadwerkelijk wordt. Let op: Hierna is het alleen nog mogelijk om kleine en tekstuele aanpassingen door te geven. Het formaat en afwerking staat dan al vast.

4. TROUWKAART BESTELLEN
Jullie hebben de proefdruk ontvangen en zijn helemaal enthousiast! Eventuele tekstuele aanpassingen zijn doorgevoerd en jullie ontvangen nog eenmaal het definitieve ontwerp digitaal. Wanneer alles klopt is het tijd om de echte kaart te bestellen.

5. VERZENDEN
De kaarten zijn besteld! Meestal zijn de kaarten binnen 3-7 werkdagen binnen. Heb je ervoor gekozen om de kaart in elkaar te laten zetten?
(Lees hieronder meer over deze mogelijkheid) Dan kan het een paar dagen langer duren voor je de kaarten ontvangt. Hierover ontvang je informatie.

Kant-en-klaar
geleverd

Het is gebruikelijk dat je de kaarten ontvangt zoals de drukker ze verstuurd.
Ik bied een extra optie aan: kant-en-klaar geleverde kaarten. Veel kaarten moeten namelijk nog in elkaar gezet worden. Denk aan plakken, vouwen, afwerking met lintje en/of label. Met deze extra service worden de kaarten voor jullie in elkaar gezet. Het enige wat dan nog moet  gebeuren is in een envelop en versturen maar!

(Vraag naar de voorwaarden)

Tarieven

Jullie zijn vast benieuwd naar de kosten van een ontwerp. Iedere kaart is uniek en bestaat uit een aantal keuzes en mogelijkheden. 
Om de kaarten zo uniek en persoonlijk mogelijk te houden, worden de kaarten op maat gemaakt. Daarom werk ik niet met vaste prijzen. 
Houd ongeveer rekening met een totaalbedrag tussen €300,- en €500,-.

Mogelijkheden
Tijdens een inspiratiegesprek zullen we alle mogelijkheden langslopen. Denk aan aantal, formaat, papiersoorten, enveloppen en afwerking zoals goud- of zilverfolie.Daarnaast zijn er nog extra opties mogelijk zoals sluitzegels, labels, touw en gekalligrafeerde enveloppen. 

Offerte op maat
Ik werk altijd op basis van een offerte op maat. Deze offerte is opgebouwd uit verschillende elementen, zodat duidelijk is wat ieder onderdeel kost.

     – Ontwerpkosten trouwkaart 
     – Drukkosten (gebaseerd of aantal, papiersoort, formaat en afwerking)
     – Extra’s (enveloppen, sluitzegels, labels, kalligrafie)
     – In elkaar laten zetten en kant-en-klaar leveren

Deze offerte is vrijblijvend en jullie kunnen bij extra’s achteraf kiezen wat je wel of niet afneemt.

Enthousiast geworden?

0