ontwerp op maat

Save the Date

Kondig jullie mooiste dag aan met een save the date kaart. Met een save the date laten jullie je (dag)gasten nog eerder meegenieten van de voorbereidingen voor de grote dag. De datum kan zo op tijd vastgelegd worden. Je stuurt de kaart ongeveer een jaar tot een half jaar  van tevoren.

Alles in dezelfde stijl

Creëer voor jullie dag één stijl door alles op elkaar af te stemmen. Kies ervoor om de trouwkaart in dezelfde stijl te laten maken. Ook op zoek naar bijpassende menukaarten, naamkaartjes, welkomstborden of liturgieën? 
Ik help jullie graag!

Wat kost een kaartje?

Iedere kaart is uniek en bestaat uit een aantal keuzes en mogelijkheden, zoals aantal, papiersoort, afwerking etc. Daarom werk ik niet met vaste prijzen. Houd ongeveer rekening met een totaalbedrag tussen €75,- en €200 ,voor een save the date kaart. Dit is inclusief ontwerp, drukkosten en enveloppen.


Maak je kaart compleet

Enveloppen

Kies een envelop in een bijpassende kleur uit ons ruime assortiment enveloppen in verschillende maten om je kaart helemaal af te maken.

SLUITZEGELS

Maak je kaart compleet met een
sluitzegel in dezelfde stijl als de kaart
om de enveloppen eenvoudig mee
dicht te plakken.

TOUW & LINT

Een bijpassend touw of lintje geeft
een extra touch aan jullie trouwkaart.
Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

KALLIGRAFIE

Laat je enveloppen kalligraferen 
voor een luxe uitstraling. Dit doen
wij in samenwerking met
Letters met Liefde.

Werkwijze

01.

INSPIRATIEGESPREK

Tijdens een inspiratiegesprek gaan we samen op zoek naar jullie perfecte kaart. Ik ben erg benieuwd of jullie zelf al bepaalde ideeën en/of wensen hebben. Nog geen idee? Geen probleem! Aan de hand van een aantal vragen lopen we alle mogelijkheden langs.

02.

DIGITAAL ONTWERP + PRIJSOPGAVE

Na het inspiratiegesprek ga ik voor jullie aan de slag. Ongeveer 2-3 weken hierna ontvangen jullie de e eerste versie van de kaart in jullie mailbox, samen met een prijsopgave. Deze is opgebouwd uit verschillende elementen, zodat je precies kunt zien wat elk onderdeel kost. Wanneer jullie tevreden zijn, gaan we een proefdruk bestellen.

03.

PROEFDRUK

Tijd om de kaart in het echt te ervaren. Jullie ontvangen een proefdruk van de kaart, zodat je kan zien en voelen hoe de kaart daadwerkelijk wordt. Let op: Hierna is het alleen nog mogelijk om kleine en tekstuele aanpassingen door te geven. Het formaat en afwerking staat dan al vast.

04.

KAARTEN BESTELLEN

Jullie hebben de proefdruk ontvangen en zijn razend enthousiast! Eventuele tekstuele aanpassingen zijn doorgevoerd en jullie ontvangen nog eenmaal het definitieve ontwerp digitaal. Wanneer alles klopt is het tijd om de echte kaart te bestellen.

05.

VERZENDEN

De kaarten zijn besteld! Meestal zijn de kaarten tussen 3-7 werkdagen binnen. Heb je ervoor gekozen om de kaart in elkaar te laten zetten? Dan kan het een paar dagen langer duren voor je de kaarten ontvangt.

Ready to send - Service

Veel kaarten moeten nog in elkaar gezet worden, denk hierbij aan vouwen, plakken, vastmaken van labels met lint/touw etc. Om jullie zoveel mogelijk te helpen is het mogelijk om de kaarten kant-en-klaar te ontvangen. Met deze extra service worden de kaarten in elkaar gezet, zodat jullie ze alleen nog maar hoeven te versturen!

Enthousiast geworden?