ONTWERP op maat

Save the
Date

Met een save the date laten jullie je (dag)gasten nog eerder meegenieten van de voorbereidingen voor de grote dag. De datum kan zo ruim van te voren vastgelegd worden. Je stuurt deze ongeveer een jaar tot een half jaar. Op een save the date kaart vermeld je de namen en de datum. De rest volgt op de officiële uitnodiging.

ONTWERP OP MAAT

Trouw
kaarten

Alle trouwkaarten worden op maat gemaakt. Je kunt het namelijk zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt!  Tijdens een inspiratiegesprek zullen we alle mogelijkheden langslopen. Denk aan aantal, formaat, papiersoorten, enveloppen en afwerking zoals goud- of zilverfolie. 

Maak je kaart compleet

Enveloppen

Kies een envelop in een bijpassende kleur uit ons ruime assortiment enveloppen in verschillende maten om je kaart helemaal af te maken.

SLUITZEGELS

Maak je kaart compleet met een
sluitzegel in dezelfde stijl als de kaart
om de enveloppen eenvoudig mee
dicht te plakken.

TOUW & LINT

Een bijpassend touw of lintje geeft
een extra touch aan jullie trouwkaart.
Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

KALLIGRAFIE

Laat je enveloppen kalligraferen 
voor een luxe uitstraling. Dit doen
wij in samenwerking met
Letters met Liefde.

ONTWERP OP MAAT

Trouw
huisstijl

Maak je trouwhuisstijl compleet met bijvoorbeeld een liturgie, menukaart, naamkaartjes of tafelschikking in dezelfde stijl als de trouwkaart. Of denk aan een kunststof of houten welkomstbord
 
Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos. Op deze manier creëer je een complete trouwhuisstijl die in veel elementen terugkomt op jullie dag. Ik denk graag met jullie mee over hoe we dit kunnen realiseren.

Enthousiast geworden?

0