ontwerp op maat

Geboorte
kaartje

Jullie zijn in verwachting van een klein wondertje. Wanneer het zover is laat je aan familie en vrienden weten dat jullie kleintje is geboren. Doe dit met een kaartje wat écht bij jullie past!

Wanneer contact opnemen?

Het is goed om rond 25 weken contact op te nemen. Zo hebben we voldoende tijd om het ontwerp rond te maken, zodat het helemaal gereed is wanneer de baby wordt geboren. Aan de hand van een inspiratiegesprek lopen we zaken door als stijl, papier, kleuren en enveloppen.

Wat kost een kaartje?

Ieder geboortekaartje is uniek en bestaat uit een aantal keuzes en mogelijkheden, zoals aantal, papiersoort, afwerking etc. Daarom werk ik niet met vaste prijzen. Houd ongeveer rekening met een totaalbedrag tussen €200,- en €350 ,voor een geboortekaartje. Dit is inclusief ontwerp, drukkosten en enveloppen.


Maak je kaart compleet

Enveloppen

Kies een envelop in een bijpassende kleur uit ons ruime assortiment enveloppen in verschillende maten om je kaart helemaal af te maken.

SLUITZEGELS

Maak je kaart compleet met een
sluitzegel in dezelfde stijl als de kaart
om de enveloppen eenvoudig mee
dicht te plakken.

TOUW & LINT

Een bijpassend touw of lintje geeft
een extra touch aan jullie trouwkaart.
Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos.

KALLIGRAFIE

Laat je enveloppen kalligraferen 
voor een luxe uitstraling. Dit doen
wij in samenwerking met
Letters met Liefde.

Werkwijze

01.

INSPIRATIEGESPREK

Tijdens een inspiratiegesprek gaan we samen op zoek naar jullie  kaartje. Ik ben erg benieuwd of jullie zelf al bepaalde ideeën en/of wensen hebben. Nog geen idee? Geen probleem! Aan de hand van een aantal vragen lopen we alle mogelijkheden langs.

02.

DIGITAAL ONTWERP + PRIJSOPGAVE

Na het inspiratiegesprek ga ik voor jullie aan de slag. Ongeveer 2-3 weken hierna ontvangen jullie de e eerste versie van de kaart in jullie mailbox, samen met een prijsopgave. Deze is opgebouwd uit verschillende elementen, zodat je precies kunt zien wat elk onderdeel kost. Wanneer jullie tevreden zijn, gaan we een proefdruk bestellen.

03.

PROEFDRUK

Tijd om de kaart in het echt te ervaren. Jullie ontvangen een proefdruk van de kaart, zodat je kan zien en voelen hoe de kaart daadwerkelijk wordt. Let op: Hierna is het alleen nog mogelijk om kleine en tekstuele aanpassingen door te geven. Het formaat en afwerking staat dan al vast.

04.

KAARTEN BESTELLEN

Jullie hebben de proefdruk ontvangen en zijn razend enthousiast! Nu is het alleen nog wachten tot jullie kindje wordt geboren. Als het zover is, neem je contact op en pas ik direct alle gegevens aan. Nog een laatste check en de kaarten worden besteld.

05.

VERZENDEN

De kaarten zijn besteld! De levertijd van de kaarten hangt af van het tijdstip van bestellen. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te schakelen, maar er kan bijvoorbeeld ook een weekend tussen zitten. Ik houd jullie hiervan op de hoogte.
Let op: kaarten met goud- of zilverfolie hebben een levertijd van 4-5 werkdagen!

Enthousiast geworden?